Bloem-en-taart Deel 2
Zoals beloofd het vervolg op mijn voorgaande blog. Ik ga er alleen geen heel verhaal meer van bakken. Dus, samengevat:
Wat een opluchting: er kwam geen oven aan te pas! 😉
Na Stap 1, leek het er verdacht veel op alsof ik alsnog met tuin-aarde bezig was.
Tussen de bedrijven door pas gaan uitvogelen hoe een selfie-stick werkt is niet handig. Zelfs de verpakking open zien te rukken…..pffff
Meng mascarpone met lemon curd. Ja, met mixer kan ook. Tip voor de volgende keer: mixer eerst h-e-l-e-m-a-a-l uit als ik ‘m uit de beslagkom haal. Of gewoon zoals nu en dan daarna ff met een doekje langs de muur….
Siroop van de perziken in een pannetje op laag vuur laten indikken. Ik heb die aanwijzing anders geïnterpreteerd: hoge inductie stand, goed borrelen en klaar. ’t Was na het afkoelen nog steeds dun…
Garneren met fruit: Piece of cake (oh nee, nog even wachten)
Klaaaaaar!
Hup de koelkast in en op Don wachten dan maar.
Hm…kreeg wel ineens een appje dat hij later thuis zou komen… Maakt mij niet uit. Die taart zal hij proeven!
Ook een keer proberen? Dan volgt hier het recept met daaronder het overig beeldmateriaal nog eens op een rijtje 😉
Ontdek meer van bonblog
Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.
ziet er smakelijk uit Bo ik ga eerst naar de oogarts want ik kan het recept niet lezen. hihi